ИЗВЪРШВАМЕ ПЪЛЕН НАБОР ОТ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ В СФЕРАТА
ЗА КЛИМАТИЧНА И ОТОПЛИТЕЛНА ТЕХНИКА

Каталог за сертифицирани системи за отопление и климатизация на частни и обществени сгради от малки еднофамилни жилища и апартаменти до офиси , търговски и промишлени компании.

Компанията ни извършва цялостна услуга по доставката , монтажа и експлоатационната поддръжка на всички доставени от нас уреди и системи .

Осигуряваме довършителни дейности при сгради ново строителство на които е извършен първоначален етап на инсталационно полагане на тръби и заготовки за отопление и климатизация, след осъществяване на тестове и проверка от нашите техници.

Професионално консултиране и изчисляване на техническите параметри и необходимите мощности на съответният уред.

Проектиране и изграждане на централна климатизация VRF/VRV ,системи с променлив поток на фреона.

Доставка и монтаж на стенни, таванни ,подови и колонни инверторни и хиперинверторни климатици.

Доставка и монтаж на термопомпени системи от типа въздух - вода, с прилежащите им компоненти -> Бойлер и Буфер , изграждане на нова отоплителна система към тях или присъединяване на съществуваща работила с друг отоплителен източник.

Доставка и монтаж на газови и хибридни съоръжения -> Термо помпа + газов котел.Подмяна на съществуващ газов котел с високо ефективно хибридно съоръжение.

Изграждане на водно подово отопление като автономна система или като част от цялостна инсталация за отопление и охлаждане с радиатори и/или конвектори .

Изграждане на системи и монтаж на всички видове вентилаторни конвектори ->Стенни, Високо стенни ,Подови за вграждане .